Aplicatie pentru Smartphone la Cheie

1,499 lei1,999 lei

Iti oferim

  • Aplicatie Android si/sau iOS pentru site-ul tau
  • Design adaptiv, cu grafica site-ului tau
  • Integrare si dezvoltare baza de date
  • Sisteme de securitate avansate
  • Automatizari si notificari push
Golește

Descriere

Aplicatia ta la cheie, gata in 10 zile!

Pe masura ce utilizatorii de smartphone-uri sunt mai multi, eficienta si eventualul succes al unei aplicatii mobile depaseste potentialul unui simplu website. Marketing-ul online este considerat una dintre cele mai populare metode de publicitate, de aceea marketing-ul prin aplicatii native pentru mobile devine o extindere evidenta.

Avantaje pentru tine

Succesul tau online

Aplicatiile mobile reprezinta o piatra de temelie in construirea succesului unei companii. Fie ca doresti sa iti fidelizezi clientii sau sa iti faci cunoscuta afacerea in fata altor utilizatori de internet, o aplicatie mobila iti poate oferi multiple beneficii pe termen lung.

Potrivire perfecta

O aplicatie mobila poate fi construita astfel incat sa se potriveasca perfect cu profilul afacerii tale, indiferent daca e vorba de un magazin, de un service auto sau o agentie de turism. Dezvoltatorii nostri de aplicatii mobile pot crea orice functionalitati ai nevoie.

Acum e momentul

Chiar daca in prezent afacerile au multiple optiuni de dezvoltate in mediul online, dezvoltarea unei aplicatii mobile poate creste foarte rapid prezenta brandului si a serviciilor sau produselor companiei tale. Asa ca, ce mai stai? Comanda acum!

Informații suplimentare

Versiune

Android, iOS, Android si iOS